Melden van deelnemers:

Zowel hardlopers als wandelaars dienen zich uiterlijk 30 minuten voor de start te melden bij de inschrijfbalie op de parkeerplaats van het Sourcy Center.

 

Hardlopers krijgen een startnummer en een chip (voor tijdsregistratie). Het startnummer kan met veiligheidsspelden worden vastgemaakt aan je shirt. De chip dient met twee tie-wraps vastgemaakt te worden aan je schoenveters. Tie-wraps en veiligheidsspelden worden uitgedeeld bij het aanmelden. Na de finish lever je de chip weer in, waarna je het finish-vak kunt verlaten.

 

Omkleden:

Omkleden en douchen kan in het Sourcy Center. Er zijn hier kleedruimtes, een bewaakte garderobe en douches aanwezig. Neem zodra je de kleedruimte verlaat al je spullen mee. Je kunt je spullen opslaan in de bewaakte garderobe. Laat de kleedruimte en douches netjes achter!

 

Garderobe:

Tijdens de Huntingrun is een garderobe ingericht waar iedere deelnemer zijn/haar kleding bewaakt kan achterlaten. Als je gebruikt maakt van de garderobe krijg je een nummertje geplakt op je tas, dit nummer correspondeert met je startnummer.

 

Startijden:

Starttijd run 10 KM: 18:45 uur

Starttijd run 5 KM: 19:00 uur

Starttijd Wandeling 5 KM en 10 KM: 19:05

 

Start:

De hardlopers dienen 5 minuten voor de start in het startvak aanwezig te zijn. Wees op tijd. Later of eerder starten is namelijk niet mogelijk. Wandelaars starten aansluitend aan de start van de hardloopwedstrijd.

 

Parkeren:

Kom indien mogelijk zo veel mogelijk op de fiets. Parkeren met de auto is mogelijk op de parkeerplaats van fysiotherapiepraktijk Sjaak Jansen.

 

Zichtbaarheid:

Met name bedoeld voor wandelaars die verwachten na 21:00 uur te finishen.  Zorg dat je zichtbaar bent voor overige weggebruikers. Een groot deel van de route verloopt namelijk over de openbare weg, na 21:00 uur is het donker. Denk daarom aan lampjes en/of reflectiemiddelen.