Op zondag 12 mei 2019 organiseert de Ronde Tafel 88 een spectaculaire KidzRun. Alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar, met zwemdiploma, kunnen zich inschrijven voor dit geweldige evenement. Je sponsort hiermee je eigen lokale vereniging en het goede doel van dit jaar: de Stichting Huntington Oost Achterhoek. Allebei krijgen ze de helft van jouw sponsorgeld. Zelf maak je bovendien kans op prachtige prijzen.

Het doel van de run is kinderen in beweging krijgen én geld inzamelen. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze het ingezamelde geld voor de helft doneren aan hun eigen club of vereniging of volledig aan de stichting Huntington Oost Achterhoek. Het inzamelen van geld is makkelijk: na aanmelding (inschrijfgeld € 7,-) krijgt iedere deelnemer een eigen online sponsorpagina om te delen. Contant geld inzamelen en ter plekke inleveren kan natuurlijk ook.

Ronde Tafel 88 – Aalten is een serviceclub, dat betekent dat ze naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing een gezamenlijke bijdrage leveren aan de gemeenschap in en rond Aalten, Dinxperlo, Varsseveld en Lichtenvoorde.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://www.kidzrun.nl/